Principală Profilul meu DeconectareV-aţi autentificat ca Vizitator Grup "Vizitatori"Meniu

Categorii

Filme [27]
Seriale [7]
Masini [38]
Jocuri [38]
Software [1]
Telefoane [0]
Windows-uri [2]

Statisitici

Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 14

Online


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » Fişiere » Filme

30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo [2013]
2013-03-09, 1:53 AM

"30 Nopți de Paranormal Activity cu Diavolul interiorul Fata cu Dragon Tattoo on-line subtitrare” nu a fost deosebit de fel de distractiv ca am sperat ca ar fi. A fost grozav că au luat ca oribile "Paranormal Activity”, seria și complet se ridiculizat, pentru că a avut-o de mult.

Pentru un film spoof în acest gen, apoi "30 Nopți de Paranormal Activity cu Diavolul interiorul Fata cu Dragon Tattoo” nu reprezintă cu adevărat afară tot mai mult asta. A fost un film destul de simplă și mediocră. Sigur, au existat râs ocazional aici și acolo, precum și momentul ocazionale mare, dar în general, nu te speranțe prea mare.

În urma în urma a "filmele de groaza”, aceste Parodii cea mai mare parte tind să nu ofere tot ceea ce divertisment de mult. Și "30 Nopți de Paranormal Activity cu Diavolul interiorul Fata cu Dragon Tattoo” nu a reușit să se ridice mai sus mediocritate.

Eu va spun ca filmul turnat in făceau de fapt, locuri de muncă suficient de bune cu rolurile lor date, si nu a fost din cauza ei că filmul sa dovedit a fi mediocre – a fost pur și simplu din cauza linie de complot.

Dacă vă bucura de aceste filme spoof, s-ar putea găsi unele bucurie în "30 Nopți de Paranormal Activity cu Diavolul interiorul Fata cu Dragon Tattoo”, dar sunt mult mai bune Parodii acolo, în special cele de la data mai în vârstă.

Server 1Categorie: Filme | Adăugat de: Tyberyu | Tag-uri: filme de comedie 2013, filme online 2013, Dragon Tattoo, Devil Inside the Girl, filme parodii noi, fime online parodie, comedii 2013, Paranormal Activ
Vizualizări: 82 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Filme

Autentificare

Cautare

Suport

Ai o problemă legată de PubRomania.Ucoz.RO?

Nu ezita să ne contactezi!!PubRomania.Ucoz.Ro