Principală Profilul meu DeconectareV-aţi autentificat ca Vizitator Grup "Vizitatori"Meniu

Categorii

Filme [27]
Seriale [7]
Masini [38]
Jocuri [38]
Software [1]
Telefoane [0]
Windows-uri [2]

Statisitici

Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 14

Online


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » Fişiere » Filme

A Good Day to Die Hard 5 online subtitrat [2013] Greu de Ucis 5
2013-03-09, 2:20 AM

Este o zi tristă să spun acest lucru, dar trebuie să fie spus: “A Good Day to Die Hard online subtitrat” este un eșec. Tranșă cincea iubit “Die Hard“, saga sfârșește ca cel mai rau al seriei până în prezent, ea se clatina datorită unui script slab, scriere ecran chiar mai slabă, lipsa de ticăloși vrednici, secvențe de acțiune absurde și direcția incoerent. Puteți paria acest film va fi menționat în aceeași propoziție cu “Rocky V”, “Superman IV: The Quest for Peace”, “Speed ​​2: Cruise Control”, “Die Another Day” și “Batman & Robin”. Nici măcar R-evaluare si returnarea celebrul “Yippie yay ki” linia integrala poate salva aceasta.

La fel de mult cum iubesc filmele de acțiune, îmi place al meu cu o parte a intrigii și a caracterului, de care acest film nu la. John McClane, unul din personajele mele preferate de film din toate timpurile, este dat un tratament cumplit nu are niciun caracter pe cei dragi ar trebui să fie dat vreodată: de la început el este inexplicabil forța de tracțiune în Rusia, cu nici o poveste din spate a modului în care filmele anterioare a lungul anilor s-au conturat lui Caracterul acum – o trăsătură cheie care a fost vizibilă în ultimele patru filme. El este redus la o acțiune superpolitist înțelept-cracare, și chiar lui glume sunt slabe. Cu toate acestea, Bruce Willis, să-l binecuvânteze, este încă McClane, fără îndoială, faptul ca el mâncăruri pe băieții răi cu erodate-out cinism în ochii lui. El încă mai are în el, și în nici un fel, este vina lui ca acest film sa dovedit a fi aproape de rahat.

Mai degrabă, scriitor Skip Woods și regizorul John Moore sunt de vina. Woods ratat în mod clar ideea de esenta McClane și likability – el este un om vulnerabil – un Joe de zi cu zi, care se oprește numai atunci când băieții răi “nu e nimeni altcineva care o poate face”. El este un erou reticent în primele patru filme, el poate fi serios wonded, ca el este de până împotriva adversarilor, care sunt vrednici rece, calculative și aproape cu un pas înaintea lui. Aici, McClane provoacă imediat vehicule daune de masă doar pentru a opri huligani de la atace fiul său, și nu are mustrări despre uciderea băieții răi oriunde s-ar pop-up aici. Fiul său, Jack (Jai Courtney), completarea pentru Sidekick McClane, are carisma si anumite prezinta o glimpses câteva dezvoltarea caracterului în McClane, dar se taie scurt, de secvențe de acțiune nemiloase și absurde.

Un film de acțiune bun trebuie să aibă o bună personaj negativ. “Die Hard 5″ nu are nici unul. Ea are trei ticăloși primare, toate acestea forgettable. Nimic cu place de Thomas Gabriel, chiar și Stuart colonelul (Brothers Gruber trebuie să fie ranjind chiar acum în iad). Ei nu sunt inteligent, nu amenințătoare, nu memorabil. Sunt doar prost, mor, și asta e tot. Care a fost complot lor rele? Ce mișelesc faptele au? Arme de-a face. Oh omenirea!

Categorie: Filme | Adăugat de: Tyberyu | Tag-uri: A Good Day to Die Hard download fil, A Good Day to Die Hard 2013, A Good, A Good Day to Die Hard 2013 film on, A Good Day to Die Hard dvd online
Vizualizări: 106 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Filme

Autentificare

Cautare

Suport

Ai o problemă legată de PubRomania.Ucoz.RO?

Nu ezita să ne contactezi!!PubRomania.Ucoz.Ro