Principală Profilul meu DeconectareV-aţi autentificat ca Vizitator Grup "Vizitatori"Meniu

Categorii

Filme [27]
Seriale [7]
Masini [38]
Jocuri [38]
Software [1]
Telefoane [0]
Windows-uri [2]

Statisitici

Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 14

Online


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » Fişiere » Filme

Officer Down [2013] – filme online 2013
2013-03-09, 1:51 AM

Când am început uitam acest film am încercat să ne dăm seama unde a fost merge pentru prima oră. Și cu un film care aproximativ 1hr37mins care a împinge limitele mele pe claritate (sau cum il numesc politicieni, transparență). Pe de altă parte, ceea ce distractiv ar fi ea ne-am dat seama ce se va întâmpla mai departe (dar îmi place să știu ce se întâmplă acum).

Toți actorii fac o treabă bună. James Woods este întotdeauna o mare și el își menține statutul său în acest film. Dorff este credibilă ca detectiv abuzul de alcool / droguri, deși nu știu dacă mai multe departamente de poliție ar permite ținuta lui, comportamentul și miros neplăcut să-și continue pentru foarte mult timp. Walton Goggins Îmi place în această desi nu cred că era destul de el. Că zâmbet larg Toothy a lui este o marcă comercială, dar nu am vazut nici de faptul că, în acest film.

Chiar și după ce filmul prezintă o parte din complot global și ceea ce crezi tu că este piesa lipsă există încă un finisaj care surprize. În caz contrar, acest lucru ar fi un film banal.

Un concept care a fost utilizat pe scară largă au fost flashback-uri, mai ales la început, că ma lăsat confuz despre ceea ce povestea reală a fost de poveste sau care am fost Presupun să urmeze. Dar am trecut peste asta si sa bucurat de film.

Server 1

Categorie: Filme | Adăugat de: Tyberyu | Tag-uri: Officer Down hD, Officer Down gratis cu subtitrare, Officer Down download gratis, Officer Down film online, Officer Down online
Vizualizări: 70 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Filme

Autentificare

Cautare

Suport

Ai o problemă legată de PubRomania.Ucoz.RO?

Nu ezita să ne contactezi!!PubRomania.Ucoz.Ro