Principală Profilul meu DeconectareV-aţi autentificat ca Vizitator Grup "Vizitatori"Meniu

Categorii

Filme [27]
Seriale [7]
Masini [38]
Jocuri [38]
Software [1]
Telefoane [0]
Windows-uri [2]

Statisitici

Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 14

Online


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » Fişiere » Filme

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia [2013]
2013-03-09, 2:03 AM

Pretenția de a fi bazat pe o poveste adevarata, “The Haunting in Connecticut 2″ urmează o familie tanara care tocmai au mutat intr-o casa noua din Georgia. Nu la mult timp după sosirea lor, fiica, Heidi (Emily Alyn Lind) începe să vadă oameni în și în jurul lor de origine. Un fantomă care pare a fi extrem de amenințătoare este dl Gordy, care este descoperit a fi locuitor ultima acasă. Familia, de asemenea, învață că casa lor a fost odată o oprire pe Underground Railroad. Stația de-maestru, care a trăit acolo salvat viețile a multor sclavi, dar a fost descoperit și ucis. Ca fantomele devin mai amenințătoare și pentru a începe obtinerea fizică, aceasta este doar o chestiune de timp înainte de Heidi este rănit, sau chiar ucis.

Acest film poate fi descris în patru cuvinte simple. Prost titlu, film bun. Am avut așteptări extrem de reduse pentru “Fantomele din Georgia”. Direct-to-VOD continuări de film de groază sunt, de obicei, destul de rău cum este, dar cu un regizor prima dată, eu cu siguranta nu ma asteptam de mult. Din fericire, pot să spun că am fost foarte placut surprins. În nici un caz aceasta este un film mare, dar este cu siguranță plăcută.

Terenul este, de fapt destul de original si foarte înfiorător. Partea cea mai impresionanta este fantastic de back-poveste. Mi-a placut modul în care aceasta a folosit o parte a istoriei americane pentru a servi ca back-poveste. Scenele de flashback au fost destul de bine-făcut, dar reducerile non-stop camera are vechi după un timp.

Acting-ul este destul de impresionant, având în vedere tipul de film. Caracterul Abigail Spencer este foarte enervant, dar care acționează ei este destul de bun. Chad Michael Murray a fost … și el a fost Chad Michael Murray. Katee Sackhoff a adus cu siguranță o mulțime de film. Ea a fost un comic-relief, dar a fost, de asemenea, foarte gravă atunci când este necesar.

Cu toate acestea, performanța cea mai impresionantă a fost de Emily Alyn Lind, care a jucat Heidi. La fel ca Megan Charpentier în “Mama”, Lind poarta “Fantomele din Georgia”. Este important de a avea un copil actor bun, mai ales atunci când acestea sunt pe ecran aproape tot timpul, iar Lind nu dezamageste. Ea într-adevăr eficient transmite cat de ingrozit ea este, fără a trece peste partea de sus.

Regizorul Tom Elkins face o treabă destul de solid regie, mai ales pentru primul său film. În timp ce directia este un pic cam dur în jurul marginilor, el a făcut o treabă mai bună decât majoritatea ar fi. Pentru cea mai mare parte, Elkins a reușit să mențină un nivel ridicat de suspans. Din păcate, cele mai multe dintre sperie salt au fost ajutați de explozii bruște de muzică. Plus comutarea constantă de la alb-negru la color la sfârșitul primit enervant și dezgustător foarte repede.

În general, “Haunting in Connecticut 2: Fantomele din Georgia“, a fost un sequel peste medie de groază, cu răsturnări de situație și se transformă de multe incitante. Filmul a reușit să mențină atenția mea tot timpul, și aș-am vizionat de o oră. Nu e un film grozav, dar e distractiv, si asta e tot ce-mi pasă. Eu voi fi cu nerăbdare să o continuare, mai ales în cazul în care David a Coggeshall vine înapoi ca scriitor.

Server 1

Categorie: Filme | Adăugat de: Tyberyu | Tag-uri: filme horror, filme de groaza cu fantomef, filme cu fantome online, filme noi de groaza, filme de groaza, Ghosts of Georgia 2013 on, filme horror 2013
Vizualizări: 140 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Filme

Autentificare

Cautare

Suport

Ai o problemă legată de PubRomania.Ucoz.RO?

Nu ezita să ne contactezi!!PubRomania.Ucoz.Ro